Grand Award za UniBill – veliki zmagovalec Genius Olympiade v kategoriji Business

Celotno UniBill ekipo spremlja neprecenljiv občutek zadovoljstva in hvaležnosti za pot, ki jo je lahko prehodila. Vloženega je bilo ogromno truda, znanja in vztrajnosti, vendar se je izplačalo. Idej je še veliko, zagona še več, vendar se bomo najprej oddahnili in za nekaj dni uživali v dosežku, nato pa s polno paro naprej. Pot UniBilla se tukaj ne končuje, temveč šele začenja. We’ll keep you posted in hvala vsem, ki ste kakorkoli bili z nami.

 

Posebne zahvale gredo:

– Šolskemu centru Novo mesto, ker so nam celo leto nudili idealne pogoje za delo, nas podpirali in nam omogočali, da smo na raznih tekmovanjih lahko rasli in se izpopolnjevali,

– Razvojnemu centru Novo mesto, ker so nas vodili skozi začetniške napake in nam še vedno stojijo ob strani,

– Primorskemu tehnološkemu parku, ker je videl naš potencial in nam omogočil udeležbo na olimpijadi,

– Luki Maliju s Fakultete za elektrotehniko, UNI LJ, za finalni pregled rešitve in pomoč pri pripravi na zaključno tekmovanje,

– podjetju IBS-BIRO, ker nam je zagotovilo in natisnilo NFC kartice brez katerih rešitev ne bi delovala tako popolno,

– organizatorjem Genius Olypiade dogodka, ki so poskrbeli, da smo se ves čas bivanja tukaj odlično počutili, nemoteno delali in spoznali lokalne značilnosti.

 

Več o tekmovanju: https://www.geniusolympiad.org/

 

Lep pozdrav iz Oswege, zmagovalni UniBill 😉

1 comment

  1. Čestitke!!!
    Vidim, da je ideja super in ob pravem času. Sem vesel, da je prišla taka pomembna potrditev slovenskim dijakom in posredno tudi nam, ki prav tako rešujemo isti problem. Ker smo oboji na slovenskem trgu bi bilo smiselno najti kakšno sodelovanje. Če ima kdo kontakt teh dijakov bi bil zelo vesel. Namreč naše podjetje Fin4green (www.fin4green.si) dela na tem projektu že dve leti in načrtuje slovensko in hrvaško lasniranje v jeseni tega leta. Hvala vsem ki nas lahko spravijo v kontakt.
    Simon Kolenc, CEO, Fin4Green d.o.o.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja