Mini maker faire 2019 je za nami

V družbi Tržačanov smo se kar lepo "razkomotili" in postavili panoje

V soboto, 11.5.2019 smo se zudeležili prireditve mini maker faire v Ljubljani, kjer smo imeli svojo stojnico, na kateri smo prikazali del svojih dosežkov: merilnke kakovostio zraka, lasten 3D tiskalnik, priojekt Frigg in tudi gnezdilnico iz preteklih sezon. Po jutranjem postavljanju eksponatov na stojnici je bilo celodnevno dogajanje zelo pestro in veliko obiskovalcev se je zanimalo, kaj počnemo, od kod prihajamo, kako smo stvari izdelali in razvili in seveda, kako vse skupaj deluje. Vseh 6 dijakov in učenk je navdušeno odgovarjalo na vprašanja obiskovalcev in dajalo občutek profesionalne ekipe na resnem sejmu.

Vmes so nekateri odšli na delavnice (programiranja, spajkanja) in si podrobno ogledali ostale stojnice in projekte drugih ekip. Več o vtisih bomo predebatirali na naslednjih rednih srečanjih.

Dan je kar prehitro minil, na srečo tudi brez dežja in na koncu smo se v soncu odpravili še na zasluženo malico. Domov smo prišli približno 12 ur po jutranjem odhodu in kljub utrujenosti vsi navdušeni in v želji, da se prihodnje leto spet udeležimo te zanimive prireditve.

Nekajh foto utrinkov je v nadaljevanju:

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja